StreetBall

Pełna wersja: STOPA - Eyecatch
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zgodnie z obietnicą - nowy klip Stopy!

Osobiscie wole tricki kozlujac a nie takie podrzucanie pilki ale jest dosc niezly. Moim zdaniem moglby pojsc do Mam Talent.
aaaa to dlatego oni tak dobrze kręcą pilkami Big Grin Piłka aż lśni przez materiał że tak powiem "poślizgowy" Big Grin Takie z was cwaniaki, dawajcie normalną piłką a nie Big Grin
(07-01-2012 23:03)SuplenC napisał(a): [ -> ]Osobiscie wole tricki kozlujac a nie takie podrzucanie pilki ale jest dosc niezly. Moim zdaniem moglby pojsc do Mam Talent.

choć tego nie widać, stopa bardzo dobrze kozłuje, gdyż sporo gra w kosza.

(07-01-2012 23:45)SkillinUp napisał(a): [ -> ]aaaa to dlatego oni tak dobrze kręcą pilkami Big Grin Piłka aż lśni przez materiał że tak powiem "poślizgowy" Big Grin Takie z was cwaniaki, dawajcie normalną piłką a nie Big Grin

HahaWink generalnie nie ma to większego znaczenia przy kręceniu, daje tylko lepszy wizualny efekt.
ładnie,ładnie mam nadzieje, że bedzie wiecej takich mixówWink
ps.
co to za piłki? pierwszy raz je widze^^
taaa do mam talent i tak by nie wygral w polsce niestety takie talenty maja male szanse na wybicie :/
No wiecie przede wszystkim to nie tylko on w Polsce jest freestylowcem. Jakby stopa miał pojechać to dlaczego nie 4-Eyed prawda? A jeśli nie 4-Eyed to 200 innych freestylowców Tongue No chyba że jesteście najlepsi... Big Grin
(08-01-2012 11:02)TeySilesia napisał(a): [ -> ]ładnie,ładnie mam nadzieje, że bedzie wiecej takich mixówWink
ps.
co to za piłki? pierwszy raz je widze^^

Piłki to Nike Uptempo.

(08-01-2012 14:19)SkillinUp napisał(a): [ -> ]No wiecie przede wszystkim to nie tylko on w Polsce jest freestylowcem. Jakby stopa miał pojechać to dlaczego nie 4-Eyed prawda? A jeśli nie 4-Eyed to 200 innych freestylowców Tongue No chyba że jesteście najlepsi... Big Grin

Chodzi Ci o Mam Talent? Wiesz, to jest loteria. Zależy wszystko od tego, czy się spodobasz producentom głównie. Mówię tak z doświadczenia. A z 200-ma freestylerami to niestety przesadziłeś grubo, jest nas kilkunastu w Polsce tylko Sad
A Tongue No to luz. Myślałem że 200 to będzie za mało. No to rzeczywiście props. Ja niestety nadal nie kręcę piłką na palcu więc wam nie pomogę Big Grin
zarąbiście . co to za pomieszczenie takie odjechane?
Stron: 1 2
Przekierowanie